Projecten

Thuis in Heijhorst Scherpenzeel

Bouwbedrijf Kreeft gestart met de bouw van 16 koop- en 7 huurwoningen aan de Hovenierslaan in Scherpenzeel. Wethouder Van Dijk startte onder toeziend oog van de toekomstige bewoners symbolisch de bouw door het bouwbord te plaatsen.Tijdens de bijeenkomst konden de kopers zien wie hun nieuwe buren worden en met wie zij vanaf het tweede kwartaal van 2016, als de bouw klaar is, kunnen verblijven in de gemeenschappelijke buitenruimte met overkapping in de vorm van een hooimijt. Opdrach..

De Stelling "Kraanbolwerk" Zwolle

Aan de stadskant van het eiland ligt De Stelling. Een schitterend gebouw dat als architectonisch icoon de locatie markeert. Het gebouw is zichtbaar vanaf de binnenstad en vooral vanaf het Rode Torenplein. De zes woonlagen bieden ruimte aan28 appartementen.Via de stallingsgarage onder het Kraanbolwerk kunt u met de lift of trap direct uw eigen verdieping en appartement bereiken. Momenteel is BAM woningbouw druk bezig met de bouw van dit complex. Opdrachtgever : BAM woning..

De Schauw Putten

De WSP heeft Van Wijnen B.V. uit Harderwijk opdracht geven voor de bouw van de 39 sociale huurappartementen in één gebouw. De naam van het gebouw wordt Schauwzicht. De start staat gepland op 26 januari 2015. Is de winter geen spelbreker, dan wordt het gebouw in september 2015 opgeleverd. Opdrachtgever : van Wijnen Harderwijk b.v. Plaats : Putten Werkzaamheden : Binnenwanden, afwerkvloeren, stuc- en spuitwerk en buitenge..

Noorderhaven Zutpen

Heijmans is gestart met de bouw van 44 appartementen en 21 sociale huureengezinswoningen voor het project Haven1314 in het Zutphense Noorderhaven. De eengezinswoningen worden gebouwd volgens het Heijmans Huismerk woningbouwconcept. Noorderhaven, als belangrijkste deelgebied van De Mars, wordt een duurzame groenstedelijke stadswijk met een breed scala aan woningen en voorzieningen. Heijmans bouwt de woningen in opdracht van Woonbedrijf ieder1 en is als ontwikkel- en bouwpartij betrokken bij deze ..

Poorten van Oranje Vianen

In de wijk Hogeland in Vianen worden in totaal 70 woningen gebouwd, waarvan 52 in het sociale huursegment en 18 koopwoningen. De vijfig woningen uit de vijfiger jaren (aan de Beatrixstraat, Irenestraat, Mr. M.C. van Hallstraat en Wilhelminastraat) voldeden niet meer aan de maatstaven van deze tijd en zijn daarom gesloopt. Gefaseerd wordt op deze plek een nieuwe wijk gebouwd "De Poorten van Oranje", gebaseerd op de beeldkwaliteit van de omgeving en de wensen van de bewoners. ..

Zuyderzee Spakenburg

Het totale project Zuyderzee bestaat uit het verleggen en versterken van de dijk, het aanleggen van een nieuwe jachthaven met bijhorende voorzieningen, natuurontwikkeling en het creëren van een woongebied waarvan de eerste fase bestaat uit 18 grondgebonden woningen, 3 dijkwoningen en een appartementencomplex van 11 appartementen met daaronder een parkeerkelder. Bouwbedrijf van Wijnen Harderwijk is gestart met de bouw de 18 grondgebonden woningen. Opdrachtgever : van W..

NiaNesto Nijmegen

Portaal heeft een aanbesteding uitgeschreven voor sociale huurwoningen zonder energielasten, waarbij de bewoner zijn eigen woning kan samenstellen voor zowel de binnen- als de buitenkant. Dit alles binnen de liberalisatiegrens. VolkerWessels Vastgoed gaat samen met één van de andere winnende concept aanbieders de eerste 16 woningen realiseren. Waarbij er 9 door VolkerWessels Vastgoed worden gerealiseerd. De woningen hebben een beukmaat van 5,4m1 en zijn gebaseerd op het concept ..

Lupinestraat Didam

Op de locatie in Didam die wordt omsloten door de Lupinenstraat, De Els en De Lijsterbes bestaat de mogelijkheid om 4 blokken van 4 starterswoningen te bouwen. In de eerste fase van dit nieuwbouwproject worden 2 blokken van 4 woningen aangeboden. In de tweede fase de andere twee bouwblokken. In het plangebied wordtde Brede School Noord gerealiseerd. In het oosterlijke deel van het gebied worden destarterswoningen gerealiseerd. Opdrachtgever : Veluwezoom Verkerk Bouw b.v. ..

Zonnekamp Oost Olst

Op Zonnekamp Oost (aan de zuidzijde van Olst tussen de Jan Schamhartstraat en het spoor) wordt er van start gegaan met de bouw van 35 woningen. Er worden vier twee-onder-één-kap woningen, een rij van zeven woningen en vier rijen van zes woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn duurzaam en hebben een lage EPC waarde. Twaalf woningen krijgen zelfs het kenmerk van passief woningen(extra duurzaam). Hierdoor is het merendeel van deze woningen al verkocht. Bovendien kunnen de koopstarte..

De Velúwte Uddel

De bouw vanhet nieuwbouw­project de Velúwte op het voormalige bedrijfsterrein Kayim is van start gegaan. Zowel starters als mensen die graag een betaalbare vervolgstap willen maken in hun wooncarrière, krijgen hier de kans. Wonen in Uddel betekent genieten van een groene omgeving. Door de landelijke ligging midden in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe, is de natuur altijd dichtbij. Opdrachtgever : van Wijnen Harderwijk b.v. Pl..