Boeve Afbouw
is totaal afbouw

Sinds de oprichting in 1965 groeide Boeve Afbouw uit tot een allround afbouwbedrijf met landelijke dekking. Als totaal afbouwbedrijf en ketenpartner richten wij ons op zowel nieuwbouw, verbouw als renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Onze goede naam danken we aan de consistente hoge kwaliteit die onze vakmensen dagelijks leveren. Onze werkzaamheden bestaan uit dekvloeren leggen, scheidingswanden plaatsen (gasbeton/metalstud), het aanbrengen van stukadoor- en spuitwerk, decoratieve afwerkingen, gevelisolatie, systeemplafonds en tegelwerk.

Ons bedrijf bedient vier disciplines: grootbouw, conceptbouw, maatwerk en kopersmeerwerk. De eerste drie richten zich op de bouwer, de laatste op de koper en/of bewoner van het pand.

Werken
bij Boeve Afbouw

Ben jij een expert in jouw vakgebied en weet je hoe je als team het beste resultaat neerzet? Dan maken wij graag kennis met jou! Wij kunnen altijd vakmensen gebruiken! En omdat vakwerk loont, mag je van ons een goed salaris en bijpassende arbeidsvoorwaarden verwachten. Bovendien bieden wij je de kans om je te blijven ontwikkelen. Spreekt werken bij een familiebedrijf in een collegiale sfeer en een no-nonsense cultuur jou aan? Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog!

Bekijk onze vacatures

Recent Nieuws