Nieuws

MVO certificering behaald 26-02-2018

BijBoeve AfbouwBV spannen we ons al jaren in voor een duurzaam beleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is voor ons van belang dat de partijen waarmee we samenwerken het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) mede omarmen. Dat de partijen waarmee wij samenwerken (klanten en leveranciers) maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk vinden, bleek uit een enquête die we onlangs rondstuurden bij onze relaties. In..

Behangklare wanden……en nu?!?! 15-11-2013

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht of in de nabije toekomst van plan bent dit te doen. Dan wordt u geconfronteerd met allemaal keuzes; badkamer, toilet, wel of geen uitbouw, dakramen, wandcontactdozen…teveel om op te noemen. Vaak wordt de eindafwerking van de wanden vergeten of er wordt heel simpel over gedacht “even de muren sausen en klaar zijn de wanden”. Echter komt u dan bij oplevering vaak tot de con..

Egaliseren ondervloer voor een PVC vloer 20-09-2013

Kiest u ervoor een PVC te leggen dan is het noodzakelijk om de ondervloer te egaliseren.Zandcementdekvloerenofgietvloerenzijn vlakkebasisvloeren, echter ligt devlakheidsklassedie vereist wordt voor PVC vloeren hoger. Het aanbrengen vanegalineis daarom ook noodzakelijk om een goed eindresultaat te behalen met de PVC vloer. We hebben bij een project van ons het verschil tussen een dekvloer en een geëgaliseerde vloer..

Uitbereiding showroom met Pandomo vloeren! 13-09-2013

Als kersversePandomoverwerker konden we het natuurlijk niet langer op zich laten wachten. Depandomovloeren zijn ook te bewonderen in onze showroom inLemelerveld! Bent u nieuwsgierig hoe dit vloersysteem eruit ziet komt u dan gerust een keer langs in onze showroom inLemelerveld. U zult versteld staan van de onbegrensde mogelijkheden. Klikhiervoor meer informatie of een offerte. ..

Boeve Afbouw officiële dealer Pandomo® vloeren 12-07-2013

Sinds enkele weken isBoeveAfbouw, naast het afwerken van wanden met hetPandomowandsysteem, ook gecertificeerd verwerker geworden van hetPandomovloersysteem. Steeds vaker kwam de vraag bij ons binnen om de vloeren in dezelfde stijl af te werken als de wanden. Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor dit unieke systeem. Pandomovloeren worden naadloos gelegd en zijn op basis van speciaal cement. Door het natuurlijke materiaal doet h..

Nieuwe website online 24-05-2013

De nieuwe website van Boeve Afbouw staat online. Met deze nieuwe website willen wij onze klanten en opdrachtgevers nog beter informeren over onze producten en diensten. We hebben getracht de website zo duidelijk en overzichtelijk mogelijk op te zetten. Uiteraard vinden we ook uw mening belangrijk. Mocht u nog suggesties hebben laat het ons weten door een mail te sturen naar info@boeve-afbouw.nl. Met het online gaan van deze n..

Identiteit Boeve Afbouw 18-01-2013

Waar staat Boeve Afbouw voor? In onderstaand document wordt een opsomming van kernpunten weergegevenwaar wij alsBoeveAfbouw voor staan. ?IdentiteitBoeveAfbouw ..

Uitbreiding showroom 20-12-2012

In december zijn we gestart met het inrichten van de entresol van ons pand inLemelerveld. Gezien de veelzijdigheid van ons assortiment hebben wij beslotende showroom uit te breiden.Voor het geven van een goed beeld van ons totale assortiment kunt u in het tweede kwartaal van 2013 (medio juni) hier devolgende producten zien:? Troffelvloer ?Gietvloer PVC vloer ..