MVO certificering behaald

Bij Boeve Afbouw BV spannen we ons al jaren in voor een duurzaam beleid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het is voor ons van belang dat de partijen waarmee we samenwerken het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) mede omarmen.

Dat de partijen waarmee wij samenwerken (klanten en leveranciers) maatschappelijk verantwoord ondernemen ook belangrijk vinden, bleek uit een enquête die we onlangs rondstuurden bij onze relaties. In deze enquête lieten we onze relaties de door ons gestelde doelstellingen met betrekking tot ons MVO-beleid beoordelen. We zijn erg content dat we veel reacties hebben ontvangen op deze enquête. Met gepaste trots kunnen wij u melden dat wij inmiddels de MVO certificering op niveau drie van de prestatieladder hebben behaald.

De MVO audit heeft ons geleerd dat we bij Boeve Afbouw BV al ver zijn in ons beleid omtrent maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een geïntegreerd MVO-beleid helpt ons nog meer om vergaande bewustwording bij onszelf, maar ook bij onze omgeving te creëren. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier elkaar helpen een meer duurzame samenleving te ontwikkelen.