Kleinschalige afbouw, hoogwaardige kwaliteit

Onze afdeling Design specialiseert zich in kleinschalige afwerkingsprojecten in voornamelijk de particuliere sector. Typische kleinbouwprojecten zijn renovaties,  Gevelisolatie en kopersmeerwerk. Boeve is totaalafbouwer, wat inhoudt dat we de afwerking van zowel vloeren en wanden als plafonds kunnen verzorgen. Wat daarin steeds voorop staat is onze aandacht voor kwaliteit.

Boeve totaalafwerking

Doordat wij een totaalafwerking kunnen bieden, houdt u de kosten laag en de tijdsduur kort. Onze vakmannen leveren hoogwaardige kwaliteit. En van planning tot sleuteloverdracht werken wij altijd met een centraal aanspreekpunt, zodat u altijd korte lijnen met ons houdt en steeds weet waar u aan toe bent. Boeve Afbouw kenmerkt zich al meer dan 55 jaar als stabiele kwaliteitspartner. Daar kunt u van op aan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
 

Sfeerproeven in onze showroom

Om u alvast een idee te geven van de mogelijkheden, nodigen we u graag uit in onze showroom. In deze ruim opgezette showruimtes kunt u sfeerproeven, voorbeelden zien van onze afwerkingsmogelijkheden en ideeën opdoen voor de verdere inrichting van uw huis. Onder genot van een kop koffie nemen we graag uw wensen uitgebreid met u door. Wat is uw budget, wat zijn uw voorkeuren? Of u voor modern of traditioneel gaat, bij Boeve Afbouw vindt u een oplossing.