Buitengevel

Gevelisolatie

De vormgeving van gevels is de kunst gebouwen met behulp van vorm, kleur en structuur een compleet eigen karakter te geven. Naast esthetische waarden spelen hier ook functionaliteit en levensduur een belangrijke rol. Onze gevelsystemen bieden niet alleen een duurzame bescherming, maar ook in samenspel met sierpleisters en muurverven ontelbare mogelijkheden om gebouwen een onmiskenbaar eigen verschijningsvorm te geven. De belangrijkste redenen om gevelisolatie toe te passen zijn energiebesparing,..

Gevelstucwerk

Boeve Afbouw richt zich op technische en esthetische geveloplossingen op basis van de jarenlange ervaring en kennis op gevelafwerkingsgebied. Onder gevelstucwerk wordt verstaan het berapen van gevels met een kalk- en/of cementgebonden mortel en eventueel decoratief afgewerkt.   ..

Gevelonderhoud

Is uw gevel vervuild of denkt u wellicht over een andere tint? Geen probleem voor Boeve Afbouw. Na een grondige reiniging zorgen wij ervoor dat uw gevel er weer als nieuw of juist verrassend anders uitziet. Uiteraard adviseren wij u graag deskundig bij de kleurkeuze en garanderen wij u een piekfijn eindresultaat. ..